Nytt år och allt det där…

Då välkomnar man år 2007 med ett leende och hoppas på ännu mer framsteg inom livets alla aspekter. Jag brukar aldrig ha nyårslöften och kommer troligtvis aldrig börja med det heller.

Annars har det varit fullt upp med studier och musik, så det har inte blivit mycket webb-editering på länge. Det som är relevant att skriva här är kanske att de två Dentaku-mixarna blev toppen. Har inte ens något exemplar över till mig själv. Vi skickade det som längst till Cypern där min vän Atesh (#1 DJ på Cypern) släppte loss under nyårshelgen där han i förväg utlovade mig en stor folkmassa, däribland även svenska turister. Höga förväntningar hade man även i London där Martjin spelade, och Shahan njöt av den spelningen till 7 på morgonen in i det nya året.
Vad som subventionerats till Sound4Sina Productions via sponsorer under 2006 har vuxit till ett överskott av spelningar för vår crew. Tyvärr har jag inte agerat ledsagare under andra halvan av året, men detta kunde kompensera med hjälp av färre spelningar och mer musikproduktion och hårdvaruutveckling.

Jag åtog mig rollen för en rad olika MIDI-programmeringar för den nya generationens digitalsynthar. Vi köpte in nya Cubase 4, Shahan spräckte sina Tascam dyrgripar, jag körde sönder två mixer-rattar och crossfadern. Vi budgeterade dessutom till en rad olika mjukvarusynthar som inköptes i december 2006. FM8 (Native Instruments) är en av de bästa på länge.. mycket nöje för pengarna..! Dessutom investerade vi i den nya multibandskompressorn Waves C4 (vst/dx) som vi ännu inte använt i någon produktion.
Det kliade lite i fingrarna när jag hörde om den nya Digi 002 Rack med Command 8 kontrollenheten. Dock ville jag inte spräcka budgeten med ett inköp för över $2000 exkl. pluggar. Med hopp om bättre tider och större inflytande!

God fortsättning!