Ännu en uppdatering

Jag måste erkänna det. Jag kan inte sluta att ändra och koda på hemsidan. För det första är det jättekul; att scrolla i CSS- och PHP-koderna för att leta efter eventuella buggar. För det andra så är det ett väldigt smidigt sätt att bevara mina kunskaper för programmering och webdesign. Den här gången har jag fixat lite “widgets”, som innebär att man kan lägga in menyer i sidebar utan att redigera i .php-koderna. Och det mest synliga är naturligtvis temat på bloggen som är nåt alldeles speciellt. Ibland är det tråkigt att inte ha några .php-filer att redigera, så en enkel design är inte alltid det bästa när man som jag ständigt vill fixa ock trixa. Jag har även uppdaterat albumet, först till version 2.4 (från 2.3.3), men märkte ganska snart att där fanns en bugg, så jag skrev på skaparens forumsida. Dagen därpå, dvs idag, kom en ny version (2.4.1) som hade fixat det mindre problemet som dolde sig i en av .php-filerna. Dock märkte jag själv att det endast var tre bokstäver som påverkade hela kodningen. Koden &amp som egentligen bara skulle innehålla & och inget amp.

Så nu är det bara att fixa vidare med kodningen, för den lär inte ta slut förrän jag hittar några buggar, eller rentav gör större ändringar i scriptet på egen hand. God natt!